/ F.A.Q.

Vragen? Bel +31-85 0516630

Frequently asked

Vind je vraag

General

Wat houdt het Street Academy abonnement in?

Met het abonnement heb je toegang tot de wekelijkse online colleges van Jorik, gastcolleges van de top van Nederlandse ondernemers, wetenschappers, artiesten en topsporters, exclusieve gratis toegang tot 3 live events, een welkomstpakket, een gratis PIT persoonlijkheidstest en je wordt lid van een exclusief online community van ambitieuze gelijkgestemden.

Wie zijn de gastsprekers?

De gastsprekers zijn o.a: Yung Felix (DJ, Hip-hop artiest), Joost Leenders (Talent coach), Barend van Deelen (Radio 538 DJ), Gijs van Helvoort (Prestatiecoach), Steven Uiterhuis (oprichter SWAPfiets), Reverse (producer), Donny v.d. Beek, Iris Gündel, Jack Shirak (Nummer 1 hit producer), Michel Perridon (oprichter Trust), en Erik Scherder (Neurowetenschapper).

Heb ik altijd toegang tot het platform?

Ja, met jouw unieke code kan je altijd inloggen waar en wanneer je wil.

Tot wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt tot twee weken na inschrijving voor Street Academy je abonnement opzeggen. Dat zouden we uiteraard heel jammer vinden!

Kom ik met het premium abonnement met Jorik in contact?

Ja, Je krijgt als premium member toegang tot meerdere face to face gesprekken met Jorik.

Colleges

Kan ik de colleges kijken waar en wanneer ik wil?

De online colleges kunnen overal gekeken worden. Je kan ze dan ook kijken waar en wanneer je maar wil. De drie live events zullen wel op een specifieke locatie en datum zijn.

Waar bestaat een college uit?

De colleges bestaan uit een variatie van videocontent, opdrachten, testen, werkboeken en gastcolleges. Elk college heeft een video tussen de 10 en 30 minuten.

Is er elke week een college?

Elke woensdag komt er een nieuw college online. Deze kan je ook altijd terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Hoe lang duurt Street Academy?

De colleges van Street Academy duren een jaar.

Kan ik een studie naast Street Aca volgen?

Street Academy is te vergelijken met een cursus. Het neemt gemiddeld 1 à 2 uur per week in beslag. Je kan er dus nog een studie naast volgen.

Live events

Waar bevinden de live colleges zich?

De live colleges zullen plaatsvinden op een gave locatie in de randstad. Het belooft een hele toffe locatie te worden wat past bij de uitstraling en allure van Jorik.

Wanneer vindt het eerste live college plaats?

Het eerste live college vindt plaats na het eerste semester, waarschijnlijk in december. De exacte datum van het eerste live college wordt nog bekendgemaakt.

Zijn de events corona proof?

Uiteraard worden de evenementen zo georganiseerd dat de anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden, alsmede worden er maatregelen genomen om het evenement corona proof te organiseren.

Kan ik losse kaarten bestellen voor de live colleges?

Nee, helaas. De toegang tot de live events zijn alleen voor leden van Street Academy.

Wat krijg je precies

Jorik is een van de meest besproken artiesten en ondernemers van Nederland. Controversieel, eigengereid en rechtdoorzee. In Street Academy vertelt hij hoe een hit tot stand komt, hoe je je commercieel beweegt in het muzikale speelveld en hoe het succes van het merk Lil Kleine tot stand is gekomen.

Jorik is pas 26 maar maakte al veel mee in zijn jonge leven: hij was coach in The Voice of Holland, verkocht drie keer de Ziggo Dome uit, scoorde diverse nummer 1 hits, heeft een eigen kledinglijn, een eigen discotheek ‘het Lammetje’ en kocht zich onlangs in in het drankverkoop Fiorito.

Met bijna 1,8 miljoen Instagram volgers weet Jorik als geen ander hoe je bereik genereert op social media.

Wat is de kracht achter zijn muziek? Wat maakt een goede ondernemer een ondernemer? En hoe blijf/ word je populair op social media?

Samen met diverse gastsprekers zoals business coach Patrick van der Pijl, mental coach Joost Leenders, horloge ondernemer Jasper Lijfering en hiphop artiest Yung Felix neemt hij je een jaar lang mee in de wereld van muziek, ondernemerschap en mindset.

Aan bod zullen komen hoe je een onderneming opbouwt, hoe investeren werkt, hoe je muziek maakt, wat de ingrediënten zijn voor het scoren van een hit en welke basis elementen je in het leven moet opbouwen om te komen tot succes.

Elk college duurt 10 tot 30 minuten en is gekoppeld aan een opdracht.

Onderwerpen die naar voren komen:

  • Analyse van succesvolle nummers
  • Het maken van een business model Canvas
  • Een PIT persoonlijkheidstest die je laat zien hoe je presteert onder (zware) druk.
  • Het componeren van een hit.
  • Doorzetten en je eigen weg gaan.
  • De entertainment wereld.
  • PR
  • Het doen van zakelijke investeringen.
  • De prestatie Piramide (welke ingrediënten heb je nodig om de volgende stap te zetten)
  • Doorzettingsvermogen (gastcolleges van oa talentcoach Joost Leenders en hockey international Maartje Paumen)

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Of je nu beginnend artiest bent, ondernemer, account manager of directeur: Street Academy leert je kennis van de straat om de volgende stap in je leven te zetten. Kennis die je niet op de universiteit wordt geleerd.

Street Academy nieuwsbriefHoud mij op de hoogte!

Nog niet aangemeld voor Street Academy, maar wel op de hoogte blijven? Geef je e-mailadres op en we mailen je over de nieuwste colleges, laten deelnemers aan het woord, en meer...